Hoofdpagina

Plattegronden

Het maken van plattegronden is een kunst op zich. Hiervoor zijn speciale programma’s nodig en ook een flinke dosis inzicht. Niet iedereen kan plattegronden maken. Om u te helpen kan 3D Promotion plattegronden voor u maken. We hebben zeer veel ervaring in het werken met de mooiste programma’s om realistische plattegronden te maken. Of het nu gaat om plattegronden van bestaande woningen, panden of gebieden, of om een nieuw te bouwen project. Bij 3D Promotion bent u altijd aan het juiste adres.

Aan de hand van uw ontwerpen kunnen we realistische plattegronden maken op verschillende manieren. We kunnen een plattegrond weergeven in een maquette of een 3d animatie. Bovendien is het mogelijk om een artist impression te gebruiken. Voor het maken van realistische afbeeldingen van nieuw te bouwen gebouwen kunt u bij ons terecht.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van 3D Promotion of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Dan kan dit door contact op te nemen via telefoonnummer 010 842 79 06 of stuur een email naar cd@3d-promotion.nl.

3D Plattegrond 2,5D Plattegrond 2D Plattegrond Interieur impressie
Draaibare 3D Plattegrond 3D Exterieur impressie Interactieve interieurpanorama

Klik op bevenstaande links voor meer informatie.